500 ipad2Vrijwilligers gezocht

Bouw mee aan ZorgPortaal.nl ...


CNH zoekt vrijwilligers voor bestuursfuncties en functies m.b.t. het dagelijkse beheer, de redactie, etc. m.b.t. het ZorgPortaal.nl netwerk.


Meewerken aan het ZorgPortaal netwerk?

Vindt je het leuk om te reageren op berichten van collega's, een grafische bijdragen te leveren, nieuws te beoordelen en/of te fungeren als ambasadeur van ZorgKrant.nl?, dan komen wij graag in contact. Wij vragen geen ervaring, wel is het nakomen van afspraken en een stukje enthousiasme van groot belang. 

 


Wat mag u terug verwachten?

In de regel ontvangt u geen vaste vergoeding, wel een bijdragen in de (eventuele) reiskosten en een jaarlijkse attentie. De meeste werkzaamheden kunnen vanaf huis uitgevoerd worden waardoor u redelijke zelfstandig bent. Na een inwerkperiode bieden wij feedback en ondersteuning. In enkele situaties is een korte training mogelijk.

 


Meer informatie?

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voorzitter CNH.

 

 

Leren, werken en (bij)blijven!

Leren, werken en (bij)blijven binnen de Nederlandse zorg- en welzijnssector is het centrale thema van het ZorgPortaal.nl netwerk.Meer informatie