500 toetsen

 

Ons centrale thema:

Leren, werken en (bij)blijven

Binnen de Nederlandse zorg- en welzijnssector.


Naast het bevorderen van de kennisdeling binnen de Nederlandse  zorg- en welzijnssector wil CNH als onafhankelijke organisatie een bijdrage leveren aan de positieve beeldvorming van het leren, werken en (bij)blijven binnen de Nederlandse zorg- en welzijnssector.

 


Van opleiding tot baan …

Een baan binnen de zorg- en welzijnssector begint meestal met het volgen van een relevante opleiding. De opleidingen en vacaturedatabank van ZorgPortaal.nl geeft hiervoor enkele suggesties.

Veel studenten gaan tijdens hun opleiding op zoek naar relevante kennis en leren van de eigen ervaringen en die van anderen. ZorgPortaal.nl geeft verschillende mogelijkheden om met collega’s in contact te komen, denk hierbij aan het vraag en antwoord systeem en het ledennetwerk.  

Eenmaal gediplomeerd begint meestal de zoektocht naar een leuke baan. De vacaturedatabank van ZorgPortaal.nl geeft een breed aanbod met vacatures.

 


(Bij)blijven ...

Van een zorg- en welzijnsprofessional mag verwacht worden dat deze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen zijn of haar vakgebied. ZorgPortaal geeft o.a. dagelijks een nieuwsoverzicht.

Een deel van de doelgroep is verplicht om zich regelmatig bij te scholen en wordt hierin gecontroleerd door de eigen beroepsgroep. De meerderheid heeft deze controle niet of is beperkt tot alleen de registratie van werkervaring. De opleidingen databank helpt deze groep bij het zoeken van relevante bij- en nascholing. In de toekomst zal dit aangevuld worden met beroepsinhoudelijke thema’s, kennistesten, etc. Uitwisseling van kennis en ervaringen met vakgenoten is mogelijk via het ledennetwerk, vraag en antwoord, reacties op het nieuws, de polls, etc.

Plezier in het werk komt deels dankzij de waardering. Geld is hierin een onderdeel maar voor veel collega’s is waardering in de vorm van een attentie, een positief woord en respect vaak net zo belangrijk. Waar relevant versterkt ZorgPortaal.nl met haar uitstraling en berichtgeving de positieve beeldvorming van het leren, werken en (bij)blijven binnen de sector!.

 

 

Sponsor worden van CNH?

Creëer een win - win situatie voor uw organisatie, CNH en onze doelgroep!.Meer informatie