Bestuur & medewerkers


CNH heeft een vrijwillig bestuur en werkt met verschillende vrijwilligers. Voor de technische continuïteit maakt CNH gebruik van enkele partners en ZZP-ers.

Wilt u in contact komen met een van onze bestuurders of medewerkers?, neem dan contact op met de helpdesk van ZorgPortaal.nl.


kees

Voorzitter / beheerder: 
Kees Visser

Kees is een van de initiatiefnemers van CNH. Ruim 15 jaar heeft hij gewerkt als ziekenverzorger en verpleegkundige. Als vrijwilliger en betaalde kracht is Kees ruim 20 jaar actief geweest binnen verschillende beroepsorganisaties. De laatste 15 jaar heeft hij verschillende opleidingen doorlopen, waaronder een post HBO e-business. Vanaf 1996 heeft hij zich als zelfstandige gespecialiseerd in e-marketing en e-business oplossingen voor de zorgsector. Lees meer op https://www.keesvisser.nl.

 


hilda

Bestuurder:
Hilda Visser - de Geest

Hilda heeft een ruime ervaring opgedaan binnen de verpleging en verzorging. Inmiddels is zij gepensioneerd en als bestuurder actief betrokken bij CNH. De kracht van Hilda zien wij o.a. terug binnen de backoffice van CNH.

 

 


john

Eindredacteur nieuws:
John Henstra

John is vooral werkzaam geweest binnen de psychiatrie en heeft een ruime ervaring opgebouwd m.b.t. de verpleging en begeleiding van complexe cliënten. Door zijn chronische en moeilijk behandelbare astma is hij niet meer praktiserend en gaat zijn energie en tijd vooral naar de kleinkinderen, de patiëntenvereniging en ZorgPortaal.

 


fredTekenaar & cartoonist:
Fred Boer

Fred is als opzichter werkzaam binnen een woningbouw stichting. Met zijn gevoel voor humor en zijn scherp waarnemingsvermogen houdt hij de zorg vaak een 'lach'spiegel voor. Hij heeft aan een half woord genoeg om een schitterend plaatje te maken bij een voordracht of artikel.

 


jurianServer beheer:
Jurian van der Knaap

Als programmeur en netwerkbeheerder is Jurian jaren in loondienst geweest bij CNH. Jurian stond aan de wieg van het eerste ZorgPortaal en een groot aantal projecten. Inmiddels woont Jurian in Zweden en is hij als zelfstandig ondernemer nog actief binnen de ICT sector. Jurian is bij ZorgPortaal.nl verantwoordelijk voor het beheer van de servers.

 


 

 


Oud bestuurders CNH, periode 1994 - heden:

Met dank voor hun inzet  ...

- Henk Winter (Sekretaris en penningmeester 1994 - 1998)

- Jan-Eric Slot, MBA (Lid en voorzitter 1994 - 1997)

- Peter Holleman (Penningmeester 1994 - 1996)

- Adrie van der Weyden (Voorzitter 1994 - 1996)

- Rene Bliekendaal (Lid 1994 - 1996)

- Gerard van Essen (Lid 1994 - 1999)

- Petra Maar (Lid 1998 tot 2002)

De van - tot periode van deze bestuurders is nog voorlopig en zal nog gevalideerd worden.   

 

 

 

Sponsor worden van CNH?

Creëer een win - win situatie voor uw organisatie, CNH en onze doelgroep!.Meer informatie